Wilt u uw woning snel kunnen verkopen of verhuren?

Laat uw interieur, de ruimte in uw woning en tuin optimaal tot hun recht komen met Viva Vastgoedstyling! Met een hobbycamera heeft u maar beperkte mogelijkheden om schitterende foto’s te maken. Voor woningfotografie maken wij gebruik van speciale lenzen. Tevens worden alle foto’s naderhand bewerkt met een fotobewerkingsprogramma zodat ze optimaal ogen. De meeste makelaars vinden het niet erg wanneer u zelf een fotograaf kiest. Sommige stellen het zelfs op prijs. Het is uiteindelijk ook het belang van de makelaar dat u de beste kwaliteit foto’s heeft.

Wij restylen uw woning voor een optimaal resultaat!

Bij Viva Vastgoedstyling vinden we de sfeer en de interieur van uw woning een belangrijk onderdeel in de verkoop methodiek van de woning. Als potentiële kopers een mooi gestyled interieur zien, kunnen zij zich gemakkelijk voorstellen hoe goed het voelt om daar te wonen. Tijdens het maken van woningfotografie wordt er goed gekeken naar het interieur en hoe we die optimaal kunnen benuttigen. Direct na het restylen wordt er een fotoreportage gemaakt. Dit is namelijk het moment wanneer een woning er het beste uitziet. Tijdens dit traject houden we vanzelfsprekend rekening met de weersomstandigheden. Het kan dus voorkomen dat we uw woonkamer anders inrichten omdat het mooier oogt in een bepaald daglicht.

Interesse? Neem contact met ons op!

Met onze foto’s streven wij ernaar om een verschil te maken. Wij kijken naar wat licht doet met een ruimte of omgeving. Viva Vastgoedstyling kijkt voortdurend vanuit de ogen van een potentiële koper. Dat zijn vaste waarden die zorgen voor tevreden klanten. Aantrekkelijke foto’s zijn belangrijk tijdens de verkoop. Daarom zorgen wij voor realistische foto’s die een goede indruk geven van de ruimte. Heeft u interesse in woningfotografie? Neem dan gerust contact op met ons.