Home > Interieuradvies

Interieuradvies

Haal het beste uit uw woning!

Heeft u genoeg inspiratie en een duidelijk woonwens voor ogen? Maar lukt het u niet om dit door te vertalen naar uw eigen interieur? Een professioneel interieuradvies kan hierbij een uitkomst zijn. Viva Vastgoedstyling helpt u met het inrichten van uw woning om het maximale uit een verkoop te halen.

Uw huis moet als een warme deken aanvoelen en wij willen dat uw kopers dat ook ervaren wanneer zij de woning betreden. Dit realiseren wij door uw persoonlijke wensen te combineren met sfeervolle meubels, kleuren en natuurlijke materialen. In een kort tijdsbestek kunnen wij uw leegstaande woning of project ingericht en verkoopklaar gemaakt hebben. Direct daarna wordt de woning gefotografeerd en kunnen uw foto’s worden gebruikt door de makelaar. Wij ontzorgen u in het hele proces.

Woningfotografie

Laat uw interieur en de ruimte in uw woning optimaal tot hun recht komen. Het is van cruciaal belang om uw woning zo sfeervol en ruimtelijk mogelijk weer te geven op de foto’s die voor woonwebsites en brochures worden gebruikt. Viva Vastgoedstyling heeft ervaren woningfotografen in huis, die met passie voor uw woning op een hoogwaardige manier zullen fotograferen. Wilt u uw woning laten fotograferen? Maakt u dan een afspraak met onze professionele woningfotograaf.

Ga naar woningfotografie

Meubelverhuur

Meubilair huren? Viva Vastgoedstyling verhuurt alle benodigdheden voor een tijdelijk interieur. Ons team werkt zorgvuldig aan een huiselijke sfeer en bekijkt welke inrichting bij uw woning past. Woningen die door Viva Vastgoedstyling zijn ingericht onderscheiden zich met een onvergetelijke eerste indruk. Wij bieden voordelige oplossingen en zijn gericht op het ontzorgen van de klant. Heeft u interesse in het huren van kwalitatief hoogwaardige meubels en accessoires? Maak dan vrijblijvend een afspraak bij Viva Vastgoedstyling!

Ga naar meubelverhuur

Plattegronden

Een mooie aanvulling op uw woningpresentatie is het beschikbaar stellen van een plattegrond van uw woning. Bij Viva Vastgoedstyling is het mogelijk om gelijktijdig met het fotograferen uw woning exact te laten opmeten. Dit zorgt voor mooie 2D en 3D plattegronden en een betrouwbare bepaling van het woonoppervlak! Zo krijgen potentiële kopers een realistisch beeld van de woning. Kopers moeten namelijk in de eerste minuten het gevoel krijgen dat ze juist in uw huis willen wonen.

Ga naar plattegronden

Wat klanten van ons vinden

Het eindresultaat is prachtig geworden en ik ben er vast van overtuigd dat de presentatie op Funda zeer goed zal zijn.
Viva Vastgoedstyling heeft voor mij de vertaalslag naar de praktijk gemaakt wat mij niet zou zijn gelukt. Dank Roos en Do voor alle goede zorgen!

Tiana

Mijn te verkopen woning stond al leeg. Met de styling van Roos werd deze heel mooi aangekleed waardoor het heel mooie foto's op funda werden en de woning binnen een week werd verkocht!

Marc Timmermans

Hele fijne meedenkende dames! Ze weten van aanpakken en zien in één oogopslag wat ze kunnen verbeteren. En voor wat betreft de verkoop; Onwijs fijn begeleid door makelaarskantoor Abelen! Korte lijntjes en in no time was het huis verkocht!

Florentine

Dank je wel Roos, dat je zo streng was, een professioneel oog werkt vele malen beter dan het emotionele oog.

Lonneke en Arthur

Voor de verkoop van ons jaren ’30 huis werd ons aangeboden om voor de fotoshoot ons huis te stylen. Wat een goed idee!

Floor Koreman