Home > Vastgoedstyling

Vastgoedstyling

Maak van je huis een thuis!

Verkoopresultaten zijn erg afhankelijk van de soort woning en de staat van de woning. Het is inmiddels bewezen dat vastgoedstyling in grote mate bijdraagt aan het vergroten van uw verkoopkansen. Ons doel is om met minimale investeringen uw woning zo goed mogelijk te verkopen! Een goede interieurstylist kan hierbij het verschil maken! De aanschaf van een huis is een emotionele aankoop en daarom willen we ons natuurlijk direct thuisvoelen.

Viva Vastgoedstyling is u graag van dienst. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek. Wij adviseren u graag over hoe u uw woning het beste verkoopklaar kunt maken. Staat uw woning al enige tijd in de verkoop? Onze gecertificeerde stylisten kijken samen met u mee naar de mogelijkheden. Een woning die op de juiste manier presentatief is gemaakt trekt het juiste publiek! Zelfs een kleine investering kan voor u al veel geld opleveren! Ontzorgen en een transparante werkwijze zijn voor ons belangrijke uitgangspunten in de samenwerking. Bekijk onze projecten en vraag vrijblijvend een intake gesprek aan.

Een moderne look & feel!

Heeft u een herkenbare eigen smaak? Bij het inrichten van je huis is het het mooist als alles klopt. Maar dat betekent niet dat alles in dezelfde kleur of stijl hoeft te zijn. Een goede mix van kleuren, stijlen en materialen zorgen voor een spannende inrichting. 

Wij zorgen ervoor dat uw woning een groter publiek aanspreekt. Zo ligt de focus op uw woning en niet op uw thuis. Persoonlijke items die voor u belangrijk zijn kunnen een struikelblok zijn voor potentiële kopers. Wij zullen met u bespreken wat u nodig heeft om de verkoop te bevorderen. Aan de hand van een plan gaan we samen de woning herinrichten en waar nodig een metamorfose geven. Soms is het nodig om een likje verf toe te passen! In andere situaties kan het voorkomen dat de lampen vervangen moeten worden om de ruimte beter tot haar recht te laten komen. Leg uw vragen aan ons voor. We zullen u dan een eerlijk advies geven over de werkzaamheden.

Waarom Viva Vastgoedstyling inhuren?

Misschien heeft u wel een specifieke uitstraling voor ogen, maar kunt u het niet eens worden met uw partner over de meubels, kleur en stijl? Of heeft u de woning al enige tijd in de verkoop staan en behoefte om de indeling een keer om te gooien. Om ze meer uit uw bezichtigingen te halen met als doel de verkoop van uw huis. Dit organiseren neemt redelijk wat tijd in beslag. Daarnaast heeft lang niet iedereen gevoel voor kleur, vorm en compositie. Uit onderzoek blijkt dat 70% van de woningen, die langer dan 12 maanden te koop staan, met behulp van vastgoedstyling binnen 3 maanden worden verkocht. Laat dus geen kansen liggen en ervaar het zelf. Wij zorgen ervoor dat de pluspunten van uw woning worden benadrukt.

Uw persoonlijke styliste!

Wij kunnen u verzekeren van een optimale eerste indruk van uw woning. Met een gedreven team en onze persoonlijke benadering weten we altijd weer succes te behalen. Wij ontzorgen u volledig op het gebied van vastgoedstyling, meubelverhuur en woningfotografie. Zorg voor een vakkundige presentatie van uw woning en laat een indrukwekkende eerste indruk achter!

Wat klanten van ons vinden

Het eindresultaat is prachtig geworden en ik ben er vast van overtuigd dat de presentatie op Funda zeer goed zal zijn.
Viva Vastgoedstyling heeft voor mij de vertaalslag naar de praktijk gemaakt wat mij niet zou zijn gelukt. Dank Roos en Do voor alle goede zorgen!

Tiana

Mijn te verkopen woning stond al leeg. Met de styling van Roos werd deze heel mooi aangekleed waardoor het heel mooie foto's op funda werden en de woning binnen een week werd verkocht!

Marc Timmermans

Hele fijne meedenkende dames! Ze weten van aanpakken en zien in één oogopslag wat ze kunnen verbeteren. En voor wat betreft de verkoop; Onwijs fijn begeleid door makelaarskantoor Abelen! Korte lijntjes en in no time was het huis verkocht!

Florentine

Dank je wel Roos, dat je zo streng was, een professioneel oog werkt vele malen beter dan het emotionele oog.

Lonneke en Arthur

Voor de verkoop van ons jaren ’30 huis werd ons aangeboden om voor de fotoshoot ons huis te stylen. Wat een goed idee!

Floor Koreman