Home > Ervaringen

Ervaringen

Tevreden klanten aan het woord!

Wij hebben de ervaring in huis om iedere huiseigenaar bij te staan op gebied van vastgoedstyling. Ons assortiment is zeer breed waardoor er vele stijlen mogelijk zijn, en we uw interieur altijd kunnen aanvullen. Wij nodigen u dan ook graag uit om samen met ons uw wensen te bespreken! Wij zijn veelzijdig, persoonlijk en creatief en zetten uw interieur dan ook graag op de kaart!

Viva Vastgoedstyling biedt de unieke mogelijkheid om met behulp van vastgoedstyling uw woning sneller te verkopen voor een hogere prijs. Dit doen we uiterst gemotiveerd, vakbekwaam en met passie. Wij hebben inmiddels dan ook veel tevreden klanten! Voor een stijlvol thuis kiest u voor Viva Vastgoedstyling!

Wat klanten van ons vinden

Nog net voor het afsluiten van een meer dan roerig 2020, wil ik jou heel hartelijk bedanken voor jouw ondersteuning, meedenken, ontlasten en begeleiding bij de verkoop van het appartement. Je zou kunnen zeggen: 'dat is toch gewoon mijn werk'! Maar Roos, jij hebt voor ons meer betekent dan dat! Deze waardering wil ik heel graag naar jou uitspreken! 🙏👍🍀

Marcel

Roos en Do ik ben trots op jullie! Het ziet er schitterend uit! Ik vind het echt super, een hele verandering! Bedankt voor deze metamorfose! Het ziet er zoveel ruimer uit.

En daarna meteen de vraag gekregen om zijn nieuwe appartement mee in te richten! Natuurlijk, leuk! Doen we!

Ton

Complimenten! Het ziet er echt goed uit! We hebben veel complimenten ontvangen over de styling. Super bedankt voor alle moeite Roos, we waren er heel blij mee

Wilma

We zijn verbijsterd met wat jullie van dit huis gemaakt hebben, toverwerk!

Peter

Dank je wel Roos, we zijn er erg blij mee. En styling maakt dus echt wel het verschil!

Wilma

Echt heel mooi geworden, we zijn erg onder de indruk. Dat het zo mooi is geworden! Uiteraard heeft makelaar Abelen de woning ver boven de vraagprijs verkocht.

En daarna zijn er meteen adviezen gevraagd voor hun nieuwe appartement. Weer zo gezegd en zo gedaan!

Loes

Het eindresultaat is prachtig geworden en ik ben er vast van overtuigd dat de presentatie op Funda zeer goed zal zijn. Viva Vastgoedstyling heeft voor mij de vertaalslag naar de praktijk gemaakt wat mij niet zou zijn gelukt. Dank Roos en Do voor alle goede zorgen!

Tiana

Mijn te verkopen woning stond al leeg. Met de styling van Roos werd deze heel mooi aangekleed waardoor het heel mooie foto's op funda werden en de woning binnen een week werd verkocht!

Marc Timmermans

Hele fijne meedenkende dames! Ze weten van aanpakken en zien in één oogopslag wat ze kunnen verbeteren. En voor wat betreft de verkoop; Onwijs fijn begeleid door makelaarskantoor Abelen! Korte lijntjes en in no time was het huis verkocht!

Florentine

We kennen het huis niet meer terug. Veel positieve reacties ontvangen. Super!

Ruud

Dank je wel Roos, dat je zo streng was, een professioneel oog werkt vele malen beter dan het emotionele oog.

Lonneke en Arthur

Voor de verkoop van ons jaren ’30 huis werd ons aangeboden om voor de fotoshoot ons huis te stylen. Wat een goed idee!

Floor Koreman

Hi Roos en het hele team alle goeds voor het nieuwe jaar en YES big 👍🏻 up voor jullie! Thnx van mijn kant voor het fantastische werk wat jullie ook voor mij gedaan hebben!

Loek

Maak kennis met Roos Abelen

Een makelaar kan een betere taxatie van uw woning maken als deze stijlvol wordt gepresenteerd. Laat ons u helpen uw huis om te toveren naar een thuis! Laat een blijvende indruk achter bij potentiële kopers.

Mijn naam is Roos Abelen en ik heb al vele jaren ervaring met interieurstyling. Met veel passie, ruimtelijk inzicht en een moderne stijl zet ik mij 24/7 in voor diverse klanten. Maak vrijblijvend een afspraak en ervaar zelf de voordelen van een passend interieur.

Neem contact op!

Viva