Home > Ervaringen

Ervaringen

Tevreden klanten aan het woord!

Wij hebben de ervaring in huis om iedere huiseigenaar bij te staan op gebied van vastgoedstyling. Ons assortiment is zeer breed waardoor er vele stijlen mogelijk zijn, en we uw interieur altijd kunnen aanvullen. Wij nodigen u dan ook graag uit om samen met ons uw wensen te bespreken! Wij zijn veelzijdig, persoonlijk en creatief en zetten uw interieur dan ook graag op de kaart!

Viva Vastgoedstyling biedt de unieke mogelijkheid om met behulp van vastgoedstyling uw woning sneller te verkopen voor een hogere prijs. Dit doen we uiterst gemotiveerd, vakbekwaam en met passie. Wij hebben inmiddels dan ook veel tevreden klanten! Voor een stijlvol thuis kiest u voor Viva Vastgoedstyling!

Wat klanten van ons vinden

Het eindresultaat is prachtig geworden en ik ben er vast van overtuigd dat de presentatie op Funda zeer goed zal zijn. Viva Vastgoedstyling heeft voor mij de vertaalslag naar de praktijk gemaakt wat mij niet zou zijn gelukt. Dank Roos en Do voor alle goede zorgen!

Tiana

Mijn te verkopen woning stond al leeg. Met de styling van Roos werd deze heel mooi aangekleed waardoor het heel mooie foto's op funda werden en de woning binnen een week werd verkocht!

Marc Timmermans

Hele fijne meedenkende dames! Ze weten van aanpakken en zien in één oogopslag wat ze kunnen verbeteren. En voor wat betreft de verkoop; Onwijs fijn begeleid door makelaarskantoor Abelen! Korte lijntjes en in no time was het huis verkocht!

Florentine

Dank je wel Roos, dat je zo streng was, een professioneel oog werkt vele malen beter dan het emotionele oog.

Lonneke en Arthur

Voor de verkoop van ons jaren ’30 huis werd ons aangeboden om voor de fotoshoot ons huis te stylen. Wat een goed idee!

Floor Koreman

Maak kennis met Roos Abelen

Een makelaar kan een betere taxatie van uw woning maken als deze stijlvol wordt gepresenteerd. Laat ons u helpen uw huis om te toveren naar een thuis! Laat een blijvende indruk achter bij potentiële kopers.

Mijn naam is Roos Abelen en ik heb al vele jaren ervaring met interieurstyling. Met veel passie, ruimtelijk inzicht en een moderne stijl zet ik mij 24/7 in voor diverse klanten. Maak vrijblijvend een afspraak en ervaar zelf de voordelen van een passend interieur.

Neem contact op!

Viva