Staat uw woning bijna leeg in de verkoop?

Leegstaande woning verkopen is vrij lastig. Dit komt omdat potentiële kopers geen inschatting kunnen maken van lege ruimtes. Diverse onderzoeken wijzen er op dat gemeubileerde woningen sneller verkopen dan lege woningen. Want als het niet meteen interesse wekt bij mensen is het een kleine kans dat het tot een aankoop leidt. Viva Vastgoedstyling biedt meubelverhuur als een service aan. Door de woning in te richten kunnen de kijkers de ruimtes beter inschatten en kunnen ze zien wat de mogelijkheden zijn om het huis in te richten. Wij voorzien uw volledige woning van passende meubels. U kunt daarom uw eigen meubels en accessoires meenemen naar uw nieuwe pand. Door meubels en bijbehorende accessoires als een tijdelijke inrichting te gebruiken laat u een onvergetelijke eerste indruk achter bij zowel Funda als tijdens een bezichtiging.

Viva Vastgoedstyling meubileert iedere modelwoning volledig ongeacht de grootte

Elk mogelijke ruimte wordt ingericht met kwalitatief hoogwaardige meubelen en accessoires. Wij werken niet met een standaard woonwarenhuis en accessoires maar we bieden een uitgebreide collectie aan afgestemd op de woning en op uw doelgroep. Wij zijn gespecialiseerd om leegstaande woningen zo in te richten dat ze opvallen in de woningmarkt. Potentiële kopers willen een optimaal gepresenteerde woning zien. Daarom bieden wij meubels aan die passen bij uw pand en doelgroep.

Op zoek naar meubels voor uw woning? Neem contact op met Viva Vastgoedstyling!

Levering naar uw woning, installatie en montage en styling is bij ons altijd inclusief. Bij eventuele defecten assisteert onze servicedienst zo spoedig mogelijk. Leveringen verzorgen wij door heel Nederland. Bij Viva Vastgoedstyling heeft u ook een ruime keuze aan audiovisueel apparatuur, witgoed, keukengerei en woonlinnen. Zo oogt uw woning warm en verwelkomend wanneer potentiële kopers uw woning komen bezichtigen. Ook is het mogelijk om voor 1 dag te huren. Hierbij kunt u denken aan een open dag of fotoreportage. Heeft u interesse om meubels te huren? Neem contact op met ons!