Home > Meubelverhuur

Meubelverhuur

Een lege woning verkopen is niet eenvoudig.

Een leegstaande woning verkopen is een lastig karwei. Dit komt omdat potentiële kopers moeilijk een inschatting kunnen maken van lege ruimtes. Onderzoek wijst uit dat gemeubileerde woningen sneller verkopen. Bij een woning moet de emotie en warmte voelbaar zijn. Anders is de kans klein dat het tot een aankoop leidt. Bij Viva Vastgoedstyling kunt u verschillende soorten meubels huren. Voor ieder project bieden wij een passende woninginrichting aan. U kunt bij ons los meubilair huren maar ook kiezen voor een complete styling!

Wij staan voor u klaar als u uw woning snel wilt verkopen! Wij hebben hoogwaardige interieurstylisten in dienst die de juiste meubels voor u weten uit te zoeken. Wacht daarom niet langer en kom in actie. Met meubelverhuur zorgt Viva Vastgoedstyling voor een sfeervolle tijdelijke inrichting, waardoor een breed publiek zich welkom gaat voelen!

Meubelverhuur loont!

Is een woning aankleden nog wel nodig in de hedendaagse woningmarkt? Natuurlijk zou een fraai gerenoveerde woning ook verkocht kunnen worden zonder meubels. Maar het zal altijd sneller en beter verkopen met een passend interieur. Een goed ingerichte woning is vaak de stille kracht achter een succesvolle verkoop. Een rekensommetje is snel gemaakt als u ook nog eens bedenkt dat een gestylde woning gemiddeld 8% (bron CBR) meer opbrengt dan een ongestylde woning. Meubelverhuur betaalt zichzelf dus gewoon terug en is goedkoper dan het verlagen van uw vraagprijs. Bekijk onze projecten en laat u overtuigen! Heeft u interesse neem dan contact met ons op!

Wij ontzorgen!

Meubilair huren? Viva Vastgoedstyling verhuurt alle benodigdheden voor een tijdelijk interieur. Ons team werkt zorgvuldig aan een huiselijke sfeer en bekijkt welke inrichting bij uw woning past. Woningen die door Viva Vastgoedstyling zijn ingericht onderscheiden zich met een onvergetelijke eerste indruk. Wij bieden voordelige oplossingen en zijn gericht op het ontzorgen van de klant. Heeft u interesse in het huren van kwalitatief hoogwaardige meubels en accessoires? Maak dan vrijblijvend een afspraak bij Viva Vastgoedstyling!

Wat klanten van ons vinden

Het eindresultaat is prachtig geworden en ik ben er vast van overtuigd dat de presentatie op Funda zeer goed zal zijn.
Viva Vastgoedstyling heeft voor mij de vertaalslag naar de praktijk gemaakt wat mij niet zou zijn gelukt. Dank Roos en Do voor alle goede zorgen!

Tiana

Mijn te verkopen woning stond al leeg. Met de styling van Roos werd deze heel mooi aangekleed waardoor het heel mooie foto's op funda werden en de woning binnen een week werd verkocht!

Marc Timmermans

Hele fijne meedenkende dames! Ze weten van aanpakken en zien in één oogopslag wat ze kunnen verbeteren. En voor wat betreft de verkoop; Onwijs fijn begeleid door makelaarskantoor Abelen! Korte lijntjes en in no time was het huis verkocht!

Florentine

Dank je wel Roos, dat je zo streng was, een professioneel oog werkt vele malen beter dan het emotionele oog.

Lonneke en Arthur

Voor de verkoop van ons jaren ’30 huis werd ons aangeboden om voor de fotoshoot ons huis te stylen. Wat een goed idee!

Floor Koreman