Home > Woningfotografie

Woningfotografie

Een fraai plaatje!

Aantrekkelijke foto’s zijn de basis voor een succesvolle verkoop van een woning. Woningfotografie gaat verder dan alleen het vastleggen van een ruimte. Onze fotograaf weet de ware potentie van elk huis maximaal te benutten. Eyecatchers, unieke kernmerken en de belangrijke ruimtes krijgen veel aandacht en komen haarscherp in beeld.

Wij kijken altijd eerst goed rond naar wat er in de woning verbeterd kan worden voor een stijlvolle presentatie. Hierbij wordt gelet op lichtinval, plaatsing van meubels en gebruik van accessoires. Ook bespreken wij graag welke andere woningpresentaties er mogelijk zijn. Viva Vastgoedstyling is in staat een sublieme eerste indruk achter te laten bij de kijker. De juiste indruk die resulteert in een bezichtiging en snelle verkoop. De kwaliteit die wij leveren zit in meer dan alleen de beelden. Wij streven naar een nauwe samenwerking.

De juiste eerste indruk!

Bent u op zoek naar een woningfotograaf? Dan is Viva Vastgoedstyling de beste keuze voor u! Voor een succesvolle verkoop van uw woning zijn goede woningfoto’s van belang. Foto’s geven een eerste indruk van uw woning en zijn voor potentiële kopers doorslaggevend of ze uw woning gaan bezichtigen. Het is daarom ontzettend belangrijk dat uw woning opvalt tussen alle andere woningen op Funda.

Een reis van 360 graden!

Wij willen uw koper meenemen op een virtuele reis door uw woning! Hiervoor gebruiken wij een 3D-laserscanner. De laser botst op de oppervlakte van de muren, plafonds en vloeren, waardoor ongeveer 44.000 meetpunten per seconde ontstaan. Met deze informatie wordt zeer nauwkeurig een 3D beeld gemaakt van de woning. Vakgebieden zoals engineering en infrastructuur maken al gebruik van 3D-laserscanning. De beelden zijn gemakkelijk in te sluiten op iedere website en gemaakt om te delen op social media. Wij zorgen ervoor dat uw woning optimaal in beeld wordt gebracht. Ons doel is om zo snel mogelijk uw woning te verkopen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Wat klanten van ons vinden

Dank je wel Roos, dat je zo streng was, een professioneel oog werkt vele malen beter dan het emotionele oog.

Lonneke en Arthur

Voor de verkoop van ons jaren ’30 huis werd ons aangeboden om voor de fotoshoot ons huis te stylen. Wat een goed idee!

Floor Koreman