Home > Projecten

Projecten

Projecten waar we trots op zijn!

Het is belangrijk om uw woning zo goed mogelijk te presenteren! Viva Vastgoedstyling weet als geen ander hoe belangrijk het is om een goede eerste indruk te maken. Aan de locatie van de woning valt weinig te doen. Maar wel aan het interieur en de fotografie. Viva Vastgoedstyling werkt op maat en weet de belangrijke punten en mogelijkheden van uw woning positief te benadrukken. Overtuig u zelf en bekijk onze projecten.

Bekijk recente projecten

Vastgoedstyling Rosmalen

Woont u in Rosmalen en zoekt u een Vastgoedstylist? Zoek dan niet verder! Viva Vastgoedstyling staat voor u klaar. Wij zijn uw hoogwaardige partner op het gebied van interieurstyling en woningfotografie.

Wilt u uw woning in Rosmalen voor de hoogste prijs verkopen? Investeer dan in Vastgoedstyling Rosmalen. Het is voor veel kijkers erg lastig om te doorzien wat mogelijk is in een bewoonde of leegstaande woning. Het inhuren van een professionele vastgoedstylist zorgt voor een maximaal resultaat tijdens de verkoop van uw huis.

Maak kennis met onze werkwijze

Bij verkoopstyling komt meer kijken dan alleen het verplaatsen van spullen en het opbergen van meubels. Het is de kunst om de woning zo optimaal te presenteren volgens de woonwensen van de klant.

Tijdens een intakegesprek kijken wij wat er nodig is om uw woning verkoopklaar te maken. Wij bespreken welke zaken u eventueel al zelf kunt doen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan opruimen en schilderen. Vervolgens maken wij een plan  voor de restyle van uw woning op basis van de benodigde uren en aan te schaffen accessoires.

Bekijk onze voordelen

Wat klanten van ons vinden

Het eindresultaat is prachtig geworden en ik ben er vast van overtuigd dat de presentatie op Funda zeer goed zal zijn.
Viva Vastgoedstyling heeft voor mij de vertaalslag naar de praktijk gemaakt wat mij niet zou zijn gelukt. Dank Roos en Do voor alle goede zorgen!

Tiana

Mijn te verkopen woning stond al leeg. Met de styling van Roos werd deze heel mooi aangekleed waardoor het heel mooie foto's op funda werden en de woning binnen een week werd verkocht!

Marc Timmermans

Hele fijne meedenkende dames! Ze weten van aanpakken en zien in één oogopslag wat ze kunnen verbeteren. En voor wat betreft de verkoop; Onwijs fijn begeleid door makelaarskantoor Abelen! Korte lijntjes en in no time was het huis verkocht!

Florentine

Dank je wel Roos, dat je zo streng was, een professioneel oog werkt vele malen beter dan het emotionele oog.

Lonneke en Arthur

Voor de verkoop van ons jaren ’30 huis werd ons aangeboden om voor de fotoshoot ons huis te stylen. Wat een goed idee!

Floor Koreman