Home > Plattegronden

Plattegronden

Uw woning op de kaart zetten!

Wat kunnen wij u nog meer beiden? Wij leveren plattegronden zowel 2D als 3D, voor nog meer ruimtelijk inzicht van het pand.  U ontvangt van ons de plattegronden verwerkt in een meetrapport volgens de NEN 2580 norm. Ook zijn tekeningen in PDF formaat of autocad mogelijk. Onze plattegronden zijn de tool om uw woningpresentatie op Funda compleet te maken.

Dankzij onze plattegronden krijgt de potentiële koper een beter overzicht van de woning, waardoor bezichtigingen effectiever worden. Uw advertentie krijgt een hogere plaatsing en wordt beter gevonden op Funda. Dat is de service van Viva Vastgoedstyling!

Meting conform NEN 2580 norm!

Een plattegrond is een tekening op maat die de potentiële koper exact laat zien hoe groot uw huis is. Wanneer u uw pand laat inmeten door onze specialisten is dit altijd volgens de NEN 2580 norm. Volgens de Branche Brede meetinstructie, welke is gebaseerd op de NEN 2580 norm. Dit betekent dat wij volgens de richtlijnen van de Nederlandse normcommissie werken om zo het exacte oppervlakte en de inhoud te berekenen. Na het inmeten werken wij de opgenomen gegevens uit tot een correct NEN 2580 meetrapport. Gezien huizen in verloop van tijd veranderen door aanbouw en verbouw kloppen de originele plattegronden vaak niet meer. Heeft u geen (bouw)tekening? Geen probleem! Wij kunnen ook langskomen en de woning volledig voor u inmeten.

Meer inzicht voor potentiële kopers!

Funda biedt de mogelijkheid om zowel 2D als 3D plattegronden te uploaden. Zo kunt u potentiële kopers nog meer inzicht geven over de indeling en de potentie van een woning. Lang niet iedereen kan een 2D plattegrond lezen. Een 3D weergave maakt de indeling van uw huis een stuk overzichtelijker. Bezoekers kunnen hiermee digitaal door uw woning wandelen. Kopers moeten namelijk in de eerste minuten het gevoel krijgen dat ze juist in uw huis willen wonen.

Wat klanten van ons vinden

Het eindresultaat is prachtig geworden en ik ben er vast van overtuigd dat de presentatie op Funda zeer goed zal zijn.
Viva Vastgoedstyling heeft voor mij de vertaalslag naar de praktijk gemaakt wat mij niet zou zijn gelukt. Dank Roos en Do voor alle goede zorgen!

Tiana

Mijn te verkopen woning stond al leeg. Met de styling van Roos werd deze heel mooi aangekleed waardoor het heel mooie foto's op funda werden en de woning binnen een week werd verkocht!

Marc Timmermans

Hele fijne meedenkende dames! Ze weten van aanpakken en zien in één oogopslag wat ze kunnen verbeteren. En voor wat betreft de verkoop; Onwijs fijn begeleid door makelaarskantoor Abelen! Korte lijntjes en in no time was het huis verkocht!

Florentine

Dank je wel Roos, dat je zo streng was, een professioneel oog werkt vele malen beter dan het emotionele oog.

Lonneke en Arthur

Voor de verkoop van ons jaren ’30 huis werd ons aangeboden om voor de fotoshoot ons huis te stylen. Wat een goed idee!

Floor Koreman