Home > Over ons

Over ons

Met oog voor detail en styling!

Viva Vastgoedstyling hecht veel waarde aan professionaliteit. Onze verkoopstylisten Roos Abelen en Do Prijt hebben dan ook beide de opleiding vastgoedstyling via het House of KIKI. Roos en Do hebben deze opleiding succesvol afgerond en mogen ons dan ook “Gecertificeerd House of KIKI vastgoedstylist” noemen. Wij hebben niet alleen oog voor detail en styling. We weten ook wat kopers verwachten door onze jarenlange samenwerking met regionale makelaars en taxateurs. Voor woningfotografie werken wij uitsluitend met opgeleide woningfotografen. Zo maken we graag het verschil voor onze klanten.

Wij zijn als team zeer allround als het gaat om vastgoedstyling. Viva Vastgoedstyling richt zich voornamelijk op makelaars, particulieren en projectontwikkelaars in de regio Rosmalen, Den Bosch en Nijmegen maar u kunt altijd contact met ons opnemen over andere mogelijkheden. Ons doel is door middel van professionele verkoopstyling en woningfotografie, uw huis te laten opvallen. U krijgt immers nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken. Want opvallen betekent meer bezichtigingen. Hierdoor vergroot de kans op een snellere verkoop en een betere prijs.

Roos Abelen

Do Prijt

Onze kracht

Persoonlijk

Samen met u creëren wij een stappenplan die u een uniek resultaat levert.

Betaalbaar

Betaalbare styling met een hoogwaardige uitstraling? Wij bieden een oplossing op basis van uw wensen.

Ruime ervaring

Door onze uitgebreide portfolio en ruime ervaring zijn wij in staat om iedere woning creatief in te vullen!

Wij ontzorgen

Uw interieur is onze zorg. Wij zorgen ervoor dat uw huis op een aantrekkelijke manier in de markt wordt gezet.

Professioneel

Wij kunnen een uitstraling verzorgen in uw woning of bedrijfspand die geheel aansluit bij uw woonwensen.

 

Stijlvol

Compositie, natuurlijke texturen en zorgvuldig samengestelde kleuren die aansluiten op de gewenste beleving.

Kennismaking

Een interieuradvies begint met een vrijblijvend en oriënterend gesprek waarbij uw wensen worden besproken!

Succesvol

Met behulp van onze vastgoedstyling wordt uw woning sneller en tegen een betere prijs verkocht.

Maak kennis met Roos Abelen

Een makelaar kan een betere taxatie van uw woning maken als deze stijlvol wordt gepresenteerd. Laat ons u helpen uw huis om te toveren naar een thuis! Laat een blijvende indruk achter bij potentiële kopers.

Mijn naam is Roos Abelen en ik heb al vele jaren ervaring met interieurstyling. Met veel passie, ruimtelijk inzicht en een moderne stijl zet ik mij 24/7 in voor diverse klanten. Maak vrijblijvend een afspraak en ervaar zelf de voordelen van een passend interieur.

Neem contact op!

Viva